Black Mesa Blue Shift 100% Türkçe Yama ve Altyazı

Steam üzerinde satılan Half-Life evreninin yenilenmiş hali olan Black Mesa oyunun Blue Shift atölye içeriğinin 100% Türkçe halidir. İyi oyunlar.

 KURULUM:

Öncelikle rar dosyasının içindeki dosyaları çıkaralım. İçinde bshift_misc_dir.vpk, bshift_misc_000.vpk, bshift_misc_001.vpk ve bshift_misc_002.vpk adında 4 tane dosya olacak. Atacağımız dizinde bu isimdeki dosyaların yedeğini alabilirsiniz. Sonra bu dosyaları çıkartalım. Oyunun kurulu olduğu dizini açalım (Genelde "C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Black Mesa" dizininde olur.) Eğer atöyle içeriğini yüklemişseniz orada bshift klasörüne ve onun içinden resource klasörüne girmemiz gerekiyor. Buraya rar dosyasından çıkarttığımız tüm dosyaları yapıştıralım. Ardından oyuna girin ve türkçe yamanın ve altyazının tadını çıkartın.

Not: Eğer oyun ilk açışışta kapanırsa ikinci sefer yeni oyun demeden önce ana ekranda 10 saniye bekledikten sonra oyuna girin.



Lütfen yamayı başka platformlarda paylaşacaksanız kaynak olarak burayı belirtin. Burdan yaptığım kazanç size verdiğim kaliteyi arttırır. Yaptığım yamada herhangi bir kusur görürseniz (harf hatası, yanlış cümle, yanlış çeviri vb.) lütfen bana bildirin. Ben elimden geldiğince düzeltmeye çalışırım.

RESİMLER:




 LİNKLER:


(EN GÜNCEL SÜRÜM)
DOSYA ADI: bshift_tryamatr.blogspot.com_V1.1.rar



SON GÜNCELLEMEDEKİ YENİLİKLER:

-HATALAR DÜZELTİLDİ

Rar Şifresi: tryamatr.blogspot.com

-Linkler kırık ise iletişim bölümünden veya yorumlardan bana bildirin.
-İndirme dosyalarındaki reklamlar, bu emeğe destek olabilmeniz için ordadır. bana yaptığınız her destek, yama yapımlarına olan motivemin artmasını sağlar. Bu yüzden hepinize teşekkür ederim.








Yorumlar

HTMLHTML İfadelerİfadeler